Skriver du for skrivebordsskuffen?

desk-3223810_1920

Tenk deg at du bruker år på å lete etter informasjon. Nysgjerrigheten driver deg stadig videre. Du bare elsker å oppholde deg i kildenes spennende verden.


Notathaugen vokser. Den blir uoversiktelig og du tenker det er på tide å rydde. Å få kunnskapen ned på papiret.


Av og til stopper du opp for å skrive. Noen ganger mye. Andre ganger lite. Men så slår nysgjerrigheten inn og du bare må forfølge et kildespor. Tiden går…


Men det kan også hende at du er en som bruker du mye tid på å skrive. Skrivingen er ditt private rom. Et sted der du kan eksperimentere, der tankene får vinger.


Du har en lengsel i deg etter å dele, men samtidig er du redd for å la andre se det du skriver.


Kanskje sitter du på materiale som «skriker» etter å bli delt. Du vet bare ikke i hvilken form det skal gjøres, du klarer ikke bestemme deg. Du har de villeste tanker om video og podcast, men slår det fra deg, enten fordi du ikke tør eller fordi du ikke vet hvordan du skal gjøre det.


Uansett hvilken type du er, så blir ingen ting gjort med mindre du bestemmer deg for at nå, nå skal det gjøres.


Uansett hvilken type du er, må du stole på deg selv.


Ja, du kan rydde, definere et avgrenset emne og sette av tid til å skrive om det. Du må være streng med deg selv slik at du ikke mister fokus når nysgjerrigheten trigger deg. Du må være streng slik at du fullfører det du har begynt på.


Ja, det du skriver tåler dagens lys. Vær trygg på at det kan deles. Bare ved å dele kan du få bekreftelse, lære og utvikle deg. Og vit at det alltid er mennesker der ute som vil sette stor pris på det du skriver.


Ja, du kan bestemme deg for hvordan du vil formidle det du har, hoppe i det og lære deg hvordan det skal gjøres. Vær som Pippi; Dette har jeg ikke gjort før, så det vil jeg prøve!


Ikke la materialet ditt, tankene og idéene dine bli liggende i skrivebordsmørket.


Unn deg selv gleden ved å formidle!


Skjermbilde 2021-03-23 kl. 12.35.23

0 kommentarer

Det er ingen kommentarer ennå. Bli den første til å legge igjen en kommentar!